Adopta un animal !

Adopta o pisica draguta


Adopta un catel!

Cu siguranta ai auzit pana acum de altfel de site-uri de adoptii . Poate ca te-ai si uitat pe ele , ai vazut vreun catelus sau vreo pisicuta de care ai prins drag , dar nu ai stiut cum se procedeaza . Ei bine eu am adoptat o pisicuta in februarie 2010 asa ca pot sa va spun exact care sunt formalitatile .
Nu este greu deloc ! Iei legatura cu persoana de contact care te va intreba cateva lucruri despre tine , cati ani ai , daca ai mai avut animale inainte sau daca ai etc . Apoi stabiliti o data cand sa va intalniti sa luati animalutul si sa semnezi actele . Daca nu ai 18 ani trebuie sa fi insotit de un parinte . Prin acel contract pe care tu sau parintele tau il semneaza te obligi sa ai grija de animal , sa il duci la veterinar cand are nevoie , sa il dai inapoi asociatiei daca nu mai vrei sau nu mai poti avea grija de el , si altele , niste lucruri de bun simti dupa parerea mea . Nimeni nu are cerinte exagerate , vrea doar sa stie ca animalutul va ajunge pe maini bune . Iar apoi , gata , animalutul este al tau !

Daca aveti intrebari despre adoptie sau daca tocmai ati luat o pisicuta si aveti nevoie de sfaturi nu ezitati sa ma contactati !


contact : bitter_end@yahoo.com